• RVO WBSO

    Iedere onderneming die nieuwe producten, processen of software ontwikkelt kan WBSO subsidie aanvragen. Dat is een fiscale subsidieregeling voor bedrijven. Via de WBSO-regeling kan subsidie worden verkregen van 32% van de (loon)kosten voor de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, processen of programmatuur. De aanvraag moet worden ingediend bij Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO). Wilt u graag hulp bij de, bij de RVO aan te vragen, WBSO subsidie? Klaren Subsidieadvies adviseert en ondersteunt u onder andere bij het aanvragen van de WBSO subsidie.

    Over Klaren Subsidieadvies

    Als u met Klaren Subsidieadvies in zee gaat, verzorgt zij ook verscheidende andere diensten, zoals: complete aanvraagtrajecten, communicatie met de subsidiegever, advies bij projectadministratie en ondersteuning bij subsidieafwikkeling. De dienstverlening van Klaren Subsidieadvies is full service en vindt veelal gedurende een langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Met ons bent u dus gedurende een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies. U ontvangt altijd een vakkundig advies dat exact op uw bedrijf is afgestemd. Klaren Subsidieadvies beschikt namelijk over brede economische, juridische en technische kennis. Onze honorering is aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel.

    Maak gebruik van onze gratis WBSO-scan!

    Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen met betrekking tot deRVO WBSO door gebruik te maken van de gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door vrijblijvend naar 033-4530818 te bellen.