• S&O afdrachtvermindering

  Wilt u graag uw financiële lasten van de onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten (S&O-werk) verlagen? Dat kan door middel van de WBSO subsidie. De WBSO subsidie verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw S&O-project. De subsidie wordt via een S&O verklaring toegekend. Zodra deze is toegekend kan de S&O afdrachtvermindering evenredig worden toegepast bij de aangifte loonheffingen. Wij, van Klaren Subsidieadvies kunnen u daarbij helpen! Wij verstrekken namelijk helder en to-the-point subsidieadvies aan bedrijven en instellingen. In het verleden hebben wij reeds succesvol subsidies aangevraagd voor bedrijven in verscheidende branches.

  Onze dienstverlening is full service en vindt veelal gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. De honorering van Klaren Subsidieadvies is aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel. U bent met ons dus voor een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies!

  Klaren Subsidieadvies: S&O afdrachtvermindering laten toepassen en meer

  Wij zijn dé adviseurs op het gebied van subsidieregelingen voor innovaties. Klaren Subsidieadvies is name gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidies. Hier heeft zij al meer dan 15 jaar ervaring in. Daarnaast verzorgen wij het volgende voor u:

  • Complete aanvraagtrajecten;
  • Advies bij de projectadministratie;
  • Communicatie met de subsidiegever;
  • Ondersteuning bij de subsidie-afwikkeling.

  De doelstelling van Klaren Subsidieadvies is om u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de uitvoering van uw S&O-projecten.

  Doe de gratis WBSO-scan nu!

  Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen en maak gebruik van onze gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie over bijvoorbeeld de S&O afdrachtvermindering? Of heeft u vragen onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door naar 033-4530818 te bellen.