• S&O verklaring

  Wilt u graag uw financiële lasten van de onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten (S&O-werk) verlagen? Dat kan door middel van de WBSO subsidie. Deze wordt via een S&O verklaring toegekend. De WBSO subsidie verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw S&O-project. Wij, van Klaren Subsidieadvies kunnen u daarbij helpen! Wij verstrekken namelijk helder en to-the-point subsidieadvies aan bedrijven en instellingen. In het verleden hebben wij reeds succesvol subsidies aangevraagd voor bedrijven in verscheidende branches.

  De dienstverlening van Klaren Subsidieadvies is full service en vindt veelal gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. De honorering is aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel. Met Klaren Subsidieadvies bent u dus een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies!

  Uw WBSO subsidie middels een S&O verklaring laten toekennen

  Klaren Subsidieadvies is dé adviseur op het gebied van subsidieregelingen voor innovaties. Wij helpen u en uw bedrijf bij het aanvragen van subsidies voor innovatieve projecten, zoals bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of nieuwe software. Wij zijn met name gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidies. Hier hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in. Daarnaast verzorgen wij het volgende:

  • Complete aanvraagtrajecten;
  • Advies bij de projectadministratie;
  • Communicatie met de subsidiegever;
  • Ondersteuning bij de subsidie-afwikkeling.

  De doelstelling van Klaren Subsidieadvies is om u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de uitvoering van uw S&O-projecten.

  Doe de gratis WBSO-scan nu!

  Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen en maak gebruik van onze gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie over bijvoorbeeld de S&O verklaring? Of heeft u vragen onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door naar 033-4530818 te bellen.