• S&O

  Wilt u graag uw financiële lasten van de onderzoeks- en ontwikkelactiviteiten (S&O-werk) verlagen? Dat kan door middel van de WBSO 2016 subsidie. Deze subsidie verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw S&O-project. Klaren Subsidieadvies kan u daarbij helpen! Wij verstrekken namelijk helder en to-the-point subsidieadvies aan bedrijven en instellingen. In het verleden hebben wij reeds succesvol subsidies aangevraagd voor bedrijven in verscheidende branches.

  Onze dienstverlening is full service en vindt veelal gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Daarnaast is onze honorering aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel. Met Klaren Subsidieadvies bent u dus een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies!

  Klaren Subsidieadvies verlaagt uw kosten voor S&O activiteiten

  Klaren Subsidieadvies is dé adviseur op het gebied van subsidieregelingen voor innovaties. Wij helpen u en uw bedrijf bij het aanvragen van subsidies voor innovatieve projecten, zoals bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of nieuwe software. Wij zijn met name gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidies, omdat wij daar al meer dan 15 jaar ervaring in hebben. Daarnaast verzorgen wij het volgende:

  • Complete aanvraagtrajecten;
  • Communicatie met de subsidiegever;
  • Advies bij de projectadministratie;
  • Ondersteuning bij de subsidie-afwikkeling.

  Onze doelstelling is om u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de uitvoering van uw S&O-projecten.

  Maak gebruik van onze gratis WBSO-scan!

  Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen met betrekking tot S&O-activiteiten en maak gebruik van onze gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door naar 033-4530818 te bellen.