• Speur- en ontwikkelingswerk

  Wilt u graag uw financiële lasten van de speur- en ontwikkelingswerk (S&O-werk) verlagen? Dat kan door middel van de WBSO subsidie. Deze subsidie verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw S&O-project. Klaren Subsidieadvies kan u helpen bij de aanvraag. Wij verstrekken helder en to-the-point subsidieadvies aan bedrijven en instellingen. In het verleden hebben wij reeds succesvol subsidies aangevraagd voor bedrijven in verscheidende branches.

  Onze dienstverlening is full service en vindt veelal gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Daarnaast is onze honorering aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel. Met Klaren Subsidieadvies bent u dus een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies!

  De financiële lasten van speur- en ontwikkelingswerk verlagen

  Klaren Subsidieadvies is dé adviseur op het gebied van subsidieregelingen voor innovaties. Wij helpen u en uw bedrijf bij het aanvragen van subsidies voor innovatieve projecten. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij met name gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidies. Daarnaast verzorgen wij het volgende voor u:

  • Complete aanvraagtrajecten;
  • Advies bij de projectadministratie;
  • Communicatie met de subsidiegever;
  • Ondersteuning bij de subsidieafwikkeling.

  Onze doelstelling is om u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen. Zo kunt u zich focussen op de uitvoering van uw S&O-projecten.

  Bekijk alle mogelijkheden nu!

  Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen activiteiten en maak gebruik van onze gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie over alle mogelijkheden wat betreft speur- en ontwikkelingswerk? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door naar 033-4530818 te bellen.