• Wat is WBSO?

  Vraagt u zich af: “Wat is WBSO?”? De WBSO is een subsidie die iedere onderneming die nieuwe producten, processen of software ontwikkelt kan aanvragen. Het is een fiscale subsidieregeling voor bedrijven, waarmee een subsidie van 32% van (loon)kosten voor de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, processen of programmatuur kan worden verkregen. Komt u eventueel in aanmerking en wilt u graag hulp bij de aanvraag? Wij, van Klaren Subsidieadvies, adviseren en ondersteunen u bij de aanvraag van deze subsidie. Daarnaast verzorgen we ook verscheidende andere diensten, waaronder complete aanvraagtrajecten, communicatie met de subsidiegever, advies bij projectadministratie, ondersteuning bij subsidieafwikkeling, et cetera.

  Laat uw WBSO subsidie aanvragen door Klaren Subsidieadvies

  Onze dienstverlening is full service en vindt veelal gedurende een langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Met Klaren Subsidieadvies bent u dus gedurende een lange tijd verzekerd van eersteklas ondersteuning op het gebied van subsidies. Daarnaast beschikt ons team over brede economische, juridische en technische kennis. Hierdoor ontvangt u altijd een bekwaam advies dat exact op uw bedrijf is afgestemd. Wij onderscheiden ons door onze:

  • Doortastendheid;
  • Kwaliteit;
  • Flexibiliteit;
  • en partnership.

  Onze honorering is aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel.

  Doe de gratis WBSO-scan nu!

  Heeft u antwoord gekregen op de vraag “Wat is WBSO?”? En komt u eventueel in aanmerking? Krijg meteen inzicht in uw subsidiekansen door gebruik te maken van de gratis WBSO-scan van Klaren Subsidieadvies. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door vrijblijvend naar 033-4530818 te bellen.