• WBSO 2016

  Wilt u graag uw financiële lasten van research en development (R&D)-projecten verlagen? Dat kan door middel van de WBSO 2016 subsidie. De WBSO verlaagt de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor uw R&D-project. Wij, van Klaren Subsidieadvies, kunnen u daarbij helpen! Wij verstrekken helder en to-the-point subsidieadvies aan bedrijven en instellingen. In het verleden hebben wij succesvol subsidies aangevraagd voor bedrijven in de IT, high tech, elektrotechniek, chemie, food, medische sector, creatieve sector en meer.

  De dienstverlening van Klaren Subsidieadvies is full service en vindt veelal gedurende langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Daarnaast is onze honorering aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel. Met Klaren Subsidieadvies bent u gedurende een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies!

  Klaren Subsidieadvies: voor uw WBSO subsidie aanvraag in 2016 en meer

  Wij zijn dé adviseurs op het gebied van subsidieregelingen voor innovaties. Klaren Subsidieadvies helpt u en uw bedrijf bij het aanvragen van subsidies voor vernieuwende projecten, zoals bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of nieuwe software. Wij zijn met name gespecialiseerd in het aanvragen van de WBSO-subsidie, omdat wij daar al meer dan 15 jaar ervaring in hebben. Daarnaast verzorgt Klaren Subsidieadvies complete aanvraagtrajecten, communiceert met de subsidiegever, adviseert bij de projectadministratie en biedt ondersteuning bij de subsidie-afwikkeling. Onze doelstelling is om u zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen, zodat u zich kunt focussen op de uitvoering van uw R&D-projecten.

  Maak gebruik van onze gratis WBSO-scan!

  Krijg direct inzicht in uw subsidiekansen met betrekking tot WBSO in 2016 en maak gebruik van onze gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door vrijblijvend naar 033-4530818 te bellen.