• WBSO technisch onderzoek programmatuur

  Wanneer u procesgericht technisch onderzoek uitvoert voor de verbetering van de binnen uw onderneming toegepaste programmatuur, kan de WBSO regeling interessant voor u zijn.

  Naast de ontwikkeling van nieuwe producten, processen en programmatuur verstrekt de WBSO regeling subsidie voor technisch onderzoek naar de verbetering van programmatuur die in uw onderneming wordt toegepast.

  Het gaat hierbij om onderzoek naar de modellering van processen, die kan leiden tot een significante verbetering van deze programmatuur.

  Hierbij wordt de bestaande processituatie in kaart gebracht, geanalyseerd en in een model gesimuleerd.

  Vervolgens worden in het model mogelijke procesverbeteringen doorgevoerd en wordt de situatie opnieuw gesimuleerd.

  Hierdoor wordt duidelijk wat de effecten zijn van eventuele programmatuurwijzigingen.

  Het onderzoek eindigt wanneer inzicht is verkregen in het procesmodel, waarmee de beoogde verbetering kan worden gerealiseerd. Implementatie van de verbeteringen valt niet onder technisch onderzoek.

  Het onderzoek resulteert in een rapport waarin de effecten van de aanpassingen op het proces alsmede de mate waarin de doelstellingen worden behaald, zijn vastgelegd.

  Wilt u direct inzicht krijgen in uw subsidiekansen voor procesgericht technisch onderzoek naar de verbetering van programmatuur binnen de WBSO neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak gebruik van de gratis WBSO/RDA scan.

  Lees verder