• WBSO voorwaarden

  Iedere onderneming die nieuwe producten, processen of software ontwikkelt kan WBSO aanvragen. De WBSO is een fiscale subsidieregeling voor bedrijven. Via de WBSO-regeling kan subsidie worden verkregen van 32% van de (loon)kosten voor de ontwikkeling van technisch nieuwe fysieke producten, processen of programmatuur.

  Voldoet u onder andere aan de bovenstaande WBSO voorwaarden? Maar wilt u graag hulp bij het aanvragen van de WBSO subsidie? Wij, van Klaren Subsidieadvies, adviseren en ondersteunen u bij het aanvragen van WBSO subsidie. Als u met ons in zee gaat, verzorgen we ook verscheidende andere diensten, waaronder complete aanvraagtrajecten, communicatie met de subsidiegever, advies bij projectadministratie, ondersteuning bij subsidieafwikkeling, et cetera.

  Over Klaren Subsidieadvies

  De dienstverlening van Klaren Subsidieadvies is full service en vindt veelal gedurende een langere tijd en/of voor meerdere aanvraagtrajecten plaats. Met ons bent u dus gedurende een lange tijd verzekerd van hoogwaardige ondersteuning op het gebied van subsidies. U ontvangt altijd een vakkundig advies dat exact op uw bedrijf is afgestemd. Klaren Subsidieadvies beschikt namelijk over brede economische, juridische en technische kennis. Onze honorering is aanvraag gerelateerd en bestaat uit een vast en een resultaatafhankelijk deel.

  Maak gebruik van onze gratis WBSO-scan!

  Krijg inzicht in of u aan de WBSO voorwaarden voldoet door gebruik te maken van de gratis WBSO-scan. Door middel van deze scan brengen wij vrijblijvend alle mogelijkheden in beeld. Wilt u liever eerst meer informatie? Of heeft u vragen over subsidies of over onze dienstverlening? Neem dan contact met Klaren Subsidieadvies op door vrijblijvend naar 033-4530818 te bellen.